Reviews


5 stars after 69 reviews
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kwam er tot mijn verbazing achter dat jullie ook weer in Emmen centrum bezorgde. smaakte weer super! Fijn om onze favoriete pizzeria weer aan de deur te hebben! 2/22/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heerlijk . Voor mij de beste pizza’s van Emmen . Goed van smaak en loeiheet !!! 2/17/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In 40 minuten bezorgd. De pizza was goed warm, heerlijk, dunne bodem, goed belegd. De Formaggini als voorafje is echt een aanrader. 2/2/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk , goed belegd, mooi gebakken . 1/13/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 1/12/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijke pizzas! 12/30/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal prima geregeld. En het smaakte uitstekend 12/29/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeerlijk 😊 . Echt heet aangekomen en super gebakken . En wat goed belegd. Tot de volgende keer .👍🏻 12/28/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Online besteld en betaald. Bevestiging ontvangen via mail. Toch was de bestelling niet doorgekomen. Na 20 min wachten gebeld. Goed opgelost door de bestelling opnieuw op te nemen en zo snel mogelijk te bezorgen. Wel ruim een uur later. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer perfect georganiseerd en heerlijk. De app bij "bezorging" is heel makkelijk en accuraat, mooi voor de "aan tafel planning". Wij blijven vaste klant!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vorige 2 pizza’s waren echt geweldig, die van gister was aan de rand gewoon zwart . Hij was niet lekker 😞. Veel te hard gegaan . 12/1/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren weer een overheerlijke pizza gegeten van Sandro. Kleindochter van 2 jaar heeft er ook van gesmuld. Vanwege onze trouwdag had Sandro weer een prachtige hartvorm pizza gemaakt. Top adres! 11/25/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en bezorging was perfect 11/11/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza werd koud bezorgd woon 300 meter van de zaak af 11/4/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snel gebray 10/28/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gisteren heb ik via jullie website 2 pizza's besteld, echter was 1 van de pizza's een andere dan ik die besteld had. Normaal gesproken verloopt alles helemaal goed en het kan ook gebeuren natuurlijk, maar na tientallen keren proberen te bellen en een bericht achter te hebben gelaten via jullie website heb ik nog reactie ontvangen. Ik hoor graag met een passende oplossing. 10/13/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk heerlijk . 1e keer besteld. Maar dit is een blijvertje 😊. En ook belangrijk. Echt warm 👍🏻. Complimenten mensen van Da Sandro !!! 10/6/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip: aangeven waarom de bestelling online niet kan worden afgerond, bv omdat het tijdstip al 'vol' is en een latere tijdstip moet worden gekozen. Op dit moment staat er geen uitleg bij waarom je niet kunt betalen. Als er aangegeven zou staan dat men een ander tijdstip moet kiezen, is dat duidelijker. 10/2/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!! Er stond na mijn bestelling dat ik niet meer kon bestellen vanwege top drukte..ik had de hoop op gegeven want ik wist niet of dit er al stond voor mijn bestelling! Uurtje later dat ze zouden komen...ding dong..you made my Day!! Thnx en bovendien verrukkelijk!! 9/29/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten! 9/18/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere hete pizza's mogen ontvangen. Binnen tijd nog wel ;) 8/30/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weinig smaak aan de pizza. Bodem en producten niet helemaal gaar. Geen aantrekkelijke salade. Leek oud. Eigenlijk altijd tevreden, maar nu niet. Gelukkig reageerde de eigenaar begripvol 8/28/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging. Zeer verzorgd. 8/11/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed . 8/5/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn positief. Pizza’s waren lekker, alles goed warm en snelle bezorging. 7/31/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP eten! 7/28/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, perfect op tijd. 7/22/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍👌 7/21/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/15/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 7/8/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke echte italiaanse pizza's. Zeer vriendelijke bezorging en netjes. De beste in Emmen. 7/5/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestel volgen werkte niet. Verder prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zeer lekkere pizza's en goede service! 6/10/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het werd ruim een half uur later dan aangegeven bezorgd en 2 pizza’s waren best wel donker met veel zwarte plekken aan de korsten/zijkant. De bodems waren wel lekker dun en de pizza’s waren ruim belegd. 6/10/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's 6/2/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was perfect in orde. De pizza was nog goed warm, iets dat ik heel belangrijk vind. 5/27/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2023
Da Sandro 5 stars after 69 reviews
Da Sandro