Reviews


5 stars after 95 reviews
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza en vlotte bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het enigste wat ik zeg is :voor mij is er geen andere Pizzaria . Da Sandro de beste ☺️ van Emmen 👍🏻 5/25/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker pizza, snel bezorgd, en heel makkelijk website. 5/23/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke lekkere echt Italiaanse pizza en vriendelijke service. 5/13/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Fantastische pizza’s’ Love it! 😊 bezorging wel lager dan gepland, maar het smaakte er niet minder om. 5/11/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's van Da Sandro zijn de enigste pizza's die ik lekker vind. De rest haalt het niet bij de kwaliteit van Da Sandro. 4/29/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste ! 4/26/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd erg lekker. Heerlijke echt Italiaanse pizza's, topkwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Al jaren klant van deze zaak, helaas recentelijk vreselijke ervaring gehad, fout op de website tijdens het bestellen leed er tot dat er de verkeerde pizza is besteld en geleverd, deze teruggegeven aan de bezorger met bericht dat het de verkeerde is, bij telefonisch contact zelfde aangegeven en gehoord gekregen "helaas, bij ons is de bon goed dus we doen hier niks mee", fysiek naar de toko toe gegaan ook daar hetzelfde verhaal, geen geld terug geen andere pizza. Jammer voor een zaak met lekker eten, en bagger personeel. Erg klantonvriendelijk. 4/12/2024
Beste Bram, als je de verkeerde pizza besteld dan moet je gewoon je verantwoording nemen, je fout inzien en toegeven. Wij hebben precies gemaakt wat jij hebt besteld, je hebt het bewijs op de bon gezien maar je blijft ons systeem maar de schuld geven. Bij het afrekenen had je ook al op kunnen merken dat je 1 euro meer hebt betaald dan wat je doorgaans doet. Ik heb je nog aangeboden om je pizza aan te passen maar dat wilde je ook niet. De pizza die je hebt ontvangen was prima eetbaar met ingredienten die je anders ook eet, ook dat weiger je. Nu zijn wij ineens een vreselijke ervaring, bagger personeel en klantonvriendelijk. Je plaatst een schadelijke review die totaal onterecht is...en dat allemaal omdat je zelf een klein foutje hebt gemaakt en dat maar niet wil inzien. Erg teleurstellend Bram!
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vers 4/4/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en op tijd bezorgd 4/1/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon perfecte pizza’s . Heerlijk 🤤 3/16/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's, en zoals altijd precies op tijd. Voor ons is Da Sandro de beste pizza-bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We selecteerden 2 dezelfde pizza's en het bleek niet mogelijk van 1 naar 2 te gaan. Moest 2 x apart in winkelwagen doen. 3/9/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kwam er tot mijn verbazing achter dat jullie ook weer in Emmen centrum bezorgde. smaakte weer super! Fijn om onze favoriete pizzeria weer aan de deur te hebben! 2/22/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon heerlijk . Voor mij de beste pizza’s van Emmen . Goed van smaak en loeiheet !!! 2/17/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In 40 minuten bezorgd. De pizza was goed warm, heerlijk, dunne bodem, goed belegd. De Formaggini als voorafje is echt een aanrader. 2/2/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk , goed belegd, mooi gebakken . 1/13/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 1/12/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijke pizzas! 12/30/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal prima geregeld. En het smaakte uitstekend 12/29/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeerlijk 😊 . Echt heet aangekomen en super gebakken . En wat goed belegd. Tot de volgende keer .👍🏻 12/28/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Online besteld en betaald. Bevestiging ontvangen via mail. Toch was de bestelling niet doorgekomen. Na 20 min wachten gebeld. Goed opgelost door de bestelling opnieuw op te nemen en zo snel mogelijk te bezorgen. Wel ruim een uur later. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer perfect georganiseerd en heerlijk. De app bij "bezorging" is heel makkelijk en accuraat, mooi voor de "aan tafel planning". Wij blijven vaste klant!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vorige 2 pizza’s waren echt geweldig, die van gister was aan de rand gewoon zwart . Hij was niet lekker 😞. Veel te hard gegaan . 12/1/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren weer een overheerlijke pizza gegeten van Sandro. Kleindochter van 2 jaar heeft er ook van gesmuld. Vanwege onze trouwdag had Sandro weer een prachtige hartvorm pizza gemaakt. Top adres! 11/25/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en bezorging was perfect 11/11/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza werd koud bezorgd woon 300 meter van de zaak af 11/4/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snel gebray 10/28/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gisteren heb ik via jullie website 2 pizza's besteld, echter was 1 van de pizza's een andere dan ik die besteld had. Normaal gesproken verloopt alles helemaal goed en het kan ook gebeuren natuurlijk, maar na tientallen keren proberen te bellen en een bericht achter te hebben gelaten via jullie website heb ik nog reactie ontvangen. Ik hoor graag met een passende oplossing. 10/13/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk heerlijk . 1e keer besteld. Maar dit is een blijvertje 😊. En ook belangrijk. Echt warm 👍🏻. Complimenten mensen van Da Sandro !!! 10/6/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tip: aangeven waarom de bestelling online niet kan worden afgerond, bv omdat het tijdstip al 'vol' is en een latere tijdstip moet worden gekozen. Op dit moment staat er geen uitleg bij waarom je niet kunt betalen. Als er aangegeven zou staan dat men een ander tijdstip moet kiezen, is dat duidelijker. 10/2/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!! Er stond na mijn bestelling dat ik niet meer kon bestellen vanwege top drukte..ik had de hoop op gegeven want ik wist niet of dit er al stond voor mijn bestelling! Uurtje later dat ze zouden komen...ding dong..you made my Day!! Thnx en bovendien verrukkelijk!! 9/29/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten! 9/18/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Da Sandro Valkenveld 59 0591 621 192
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2023
Da Sandro 5 stars after 95 reviews
Da Sandro